Bliv opdateret på moderne SEO – København

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 23/08/2017
10:30 - 14:30

Location
Dell Danmark

Categories


Det er med stor glæde, at vi nu kan invitere til DanDomains næste .TakeOff inspirationsseminar. Dette seminar sætter fokus på, hvordan dine kunder finder frem til dig online.

Er begreberne SEO, linkbuilding og UX helt fremmede for dig, er dette seminar formentligt ikke det rette for dig. Men har du allerede en god grundforståelse for SEO og online markedsføring, vil du med dette seminar forhåbentligt blive klædt endnu bedre på til at arbejde med løbende optimering af din hjemmeside eller webshop.

Bliv opdateret på moderne SEO
Du har en velfungerende webshop eller hjemmeside i et nydeligt design og hundredvis af enestående produkter til skarpe priser, men kan dine kunder ikke finde dig på Google, bliver livet som webshop/- hjemmesideejer hurtigt surt. Søgemaskineoptimering (SEO) er én af de absolut vigtigste discipliner inden for online markedsføring, og det er samtidig et felt, hvor Google, den mest populære søgemaskine af dem alle, konstant ændrer spillereglerne og succeskriterierne. Det, der virkede i går, er muligvis en dødssynd i dag.

Som deltager får du blandt andet indsigt i:
• De nyeste tendenser inden for SEO
• Forskellige værktøjer og brugen heraf
• Lavthængende frugter, som du selv kan ”plukke”
• Moderne SEO tips og tricks, der virker i dag og i morgen.

TEXTA og aftenens foredragsholder
TEXTA er et tekstbureau, der primært beskæftiger sig med tekstforfatning, hvilket er en central del af moderne søgemaskineoptimering. Hos TEXTA kan vi både tilbyde DanDomain-kunder sparring og vejledning ift. SEO, men også hjælp til udfærdigelsen af webtekster eller optimering og korrekturlæsning af eksisterende tekstindhold. Som DanDomain Partner tilbyder aftenens foredragsholder, Peter Kragh Lauritsen, at give dig et indblik i ”best practice” inden for SEO anno 2017.

Peter Kragh Lauritsen er partner i TEXTA og arbejder hovedsageligt med tekstbaseret søgemaskineoptimering. Han har i TEXTA hjulpet både store og små virksomheder i Danmark og udlandet med såvel tekstforfatning og SEO.

• Seminaret afholdes hos Dell Danmark på Edvard Thomsens Vej 10-14 – Auditorium – 2300 København S.
• Dette inspirationsseminar er forbeholdt eksisterende og potentielle DanDomain kunder
• Seminaret har en varighed á ca. 4 timer
• Der vil blive serveret kaffe, te, vand & frugt samt en let anretning i pausen midtvejs
• Seminaret er gratis – ved udeblivelse uden bekræftet annullering af tilmeldelsen tildeles et no-show-fee på kr. 500,- pr. deltager.

Tilmeldinger

Tilmelding er lukket til dette event.