Bliv skarp på e-handel anno 2017! – Randers

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 21/03/2017
16:00 - 20:00

Location
DanDomain A/S

Categories


Et godt design er ikke kun et ”pænt” design. Et godt design kan betyde forskellen på succes og fiasko for din forretning. Designet er det, der engagerer og motiverer kunden til at blive på lige præcis din side. Designet er med til at ”guide” kunden hele vejen: fra første blik på dine produkter til ”check ud”. Forestil dig, at du kan gå fra 1-2 procent i konverteringer til 3-4-5 procent – hvad vil det betyde for din forretning? Måske har du allerede en god mængde trafik på din side, som er grundlaget for succes, men de besøgende skal også købe dine produkter! Lad os guide dig igennem, hvordan du skaber det bedste grundlag for succes igennem et design, der både er lækkert, brugervenligt og konverterer!

Som deltager går du derfra med vigtig viden om, hvordan du bl.a.:

– Skaber flere salg i din webshop
– Udnytter dine besøgende bedre
– Skaber øget synlighed
– Bliver klog på de nyeste trends og tendenser.

OnlinePlus og aftenens foredragsholderne
OnlinePlus er et webbureau, som har huset fuldt af mennesker, der har evner inden for hele paletten af webrelaterede dimensioner. Hos OnlinePlus kan vi tilbyde kompetencer inden for SEO, Social Media, programmering og udvikling samt design af DanDomain webshops. Som DanDomains partner tilbyder og afholder OnlinePlus kurser, som ledes af de to kompetente foredragsholdere: Jimmi Jensen og Jimmy Vejlemark.

Jimmi Jensen er online marketingchef hos OnlinePlus. Han er derudover tidligere indehaver af Cooltights.dk, hvor han blandt andet har drillet de store drenge i branchen, såsom Stylepit, Zalando, Intersport og Sportmaster med sine mange kompetencer samt store mængde af erfaring inden for SEO og konverteringsoptimering.
Jimmy Vejlemark er partner i OnlinePlus. Han har igennem tiden været inde over mere end 500 webshop-projekter. Jimmy Vejlemark har øje for alt lige fra de nyeste designtrends til de hårdeste online marketingstrategier.

  • Seminaret afholdes hos DanDomain A/S, Normansvej 1, 8920 Randers NV.
  • Dette inspirationsseminar er forbeholdt eksisterende og potentielle DanDomain kunder
  • Seminaret har en varighed á ca. 4 timer
  • Der vil blive serveret kaffe, te, vand & frugt samt en let anretning i pausen midtvejs
  • Seminaret er gratis – ved udeblivelse uden bekræftet annullering af tilmeldelsen tildeles et no-show-fee på kr. 500,- pr. deltager
  • Tilmeldinger

    Tilmelding er lukket til dette event.