Gratis webinar:

Automatisering i praksis

 

Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 8. marts 2023, kl. 13-14, hvor vi får besøg af Stefan Lorenz Olsen fra Clerk.io.

 

Clerk.io har i mere end 10 år hjulpet mange tusind webshops med at automatisere den gode kunderejse. Clerk.io's Product Evangelist, Stefan, har personligt hjulpet over 1.000 webshops med at gøre dagligdagen lettere, og samtidigt tjene mere gennem højere konverteringsrate og flere produkter i kurven.

I dette webinar vil Stefan fortælle om mulighederne for automatisering og personalisering på DanDomain webshops, med udgangspunkt i Bestman, der har været Clerk.io kunde siden 2016. Du vil lære hvordan Bestman bruger automatisering til at vise de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt, uden manuelt arbejde.

Om casen:
Bestman er førende spiller i Danmark, inden for alt i accessories til den moderne mand - fra kortholdere, tasker og covers, til lækre skjorter, bælter, manchetknapper og meget mere.

Udover det trendy katalog, har Bestman gjort sig bemærket i deres evne til at automatisere store dele af webshoppen. Det har gjort at kan holde virksomheden utroligt lean, imens de modtager tusindvis af ordrer pr. måned.

 

giphy-marketing-automation

Dagsorden:

  • Velkommen ved DanDomain og Clerk.io
  • Kort præsentation af Clerk.io 
  • Automatisering og personalisering på DanDomain webshops
  • Case: Bestman - den automatiske vej til vækst
  • Andre gode automatiseringstips
  • Spørgsmål?


Vi glæder os til at "se" dig.

Tilmeld dig nu ➜

Skærmbillede 2023-02-27 kl. 14.40.07